Hot Lava accessories collection

Hot Lava kids collection 2017

Hot Lava women collection 2017

Hot Lava: voor boetieks met stijl
Hot Lava is fair trade beach & resort wear in Ibiza-stijl.
Soepele, elegante jurkjes. Bohemian style rokken die matchen met Ibiza tunieken in natuurlijke materialen van hoge kwaliteit: items van Hot Lava zijn de blikvangers in je boetiek.
Hot Lava handgemaakte originele accessoires, Ibiza slippers en sieraden maken de outfit van je klant af.

Met liefde en met de hand gemaakt.
In kleinschalige ateliers op Bali wordt elk Hot Lava-item met liefde en aandacht gemaakt. Elk stuk is uniek. Bij Hot Lava hebben we een band met elk atelier en de mensen erachter. Ze beheersen een vak dat steeds zeldzamer wordt. De schelpen worden met de hand aangezet aan de Hot Lava-sandalen en slippers, net als de beads aan de halslijn en mouwen van jurkjes en tuniekjes.

Luxe beach and resort wear
De kleding van Hot Lava is stijlvolle, draagbare mode in bohemian style voor vrouwen met klasse en plezier in het leven. Luxury beach & resort wear waarin je je vrij kunt bewegen, om te genieten van de goede dingen in je leven.
Veel Hot Lava items maken we ook in kindermaten, soms in een iets aangepast ontwerp. Zo bied je je klanten matchende Ibiza style mode voor moeder en dochter.

Fair trade natuurlijke materialen
Hot Lava gelooft in kleinschalig, eerlijk en fair trade. Daarom maken we al onze Ibiza mode van natuurlijke materialen: jurkjes, rokken en tuniekjes zijn van katoen of rayon. De schelpen op Hot Lava flip flops en sandalen zijn echt, net als de stones in Hot Lava armbandjes en kettingen.

Groothandel
Hot Lava is een Nederlands fashion label met verkooppunten in heel Nederland en ver daarbuiten. Al onze producten worden op Bali gemaakt en door Hot Lava zelf geïmporteerd. Onze vertegenwoordigers in Zweden en Duitsland distribueren Hot Lava in Scandinavië en de Duitssprekende landen. Aan andere landen, van Dubai tot de hippe resorts op Hawaï en Ibiza, levert Hot Lava direct.
Wil je weten of de bohemian style van Hot Lava iets voor jouw boetiek is? Maak een afspraak op ons hoofdkantoor in Scheveningen en we nemen graag onze collectie met je door. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kun je ons lookbook bekijken. Je vindt ons ook regelmatig op beurzen in binnen- en buitenland.

Hot Lava in jouw winkel?
Wil je graag Hot Lava in jouw boetiek? Neem dan contact op om de mogelijkheden te verkennen, want Hot Lava werkt met vaste verkooppunten en bouwt graag een band op met de ondernemers die Hot Lava verkopen.

Waar te koop?
(for consumers)

Showroom
(for resellers)

NL: Berkenbosch Blokstraat 20
2586 HG Den Haag
Nederland
(alleen op afspraak)